Saturday, 2 July 2011

Bersih Atau Sebaliknya??

 Asalamualaikum dan salam sayang pada negara Malaysia... akan berlaku 9 julai 2011Seharusnya rakyat malaysia yang mahukan pilihanraya yang lebih adil dan bersih harus turun untuk menyuarakan pendapat secara bersama,perhimpunan bersih tidak salah di sisi undang undang sebenarnya tidak seperti mana yang di katakan oleh media masa yang mengatakan perhimpunan bersih satu provokasi mengulingkan kerajaan,rakyat malaysia tidak perlu takut atau gentar dengan ugutan umno bn yang mengelirukan rakyat dengan perundangan negara yang telah di termaktub.


Demonstran BERSIH berkumpul pada 10 November 2007 untuk membantah sistem pilihan raya yang dikatakan tidak adil di hadapan Istana Negara. Mereka mahu berkumpul lagi pada 9 Julai 2011 untuk membuat perhimpunan BERSIH 2.

Apakah ada agenda lain di sebalik BERSIH 2 tersebut? Benarkah pilihan raya di negara ini sudah tidak bersih lagi? Malah Carl Gershman (Presiden NED) yang hadir di Kuala Lumpur pada 15 Mac 2008 memuji sistem pilihan raya di Malaysia setelah pembangkang menang di lima buah negeri. Siapa Gershman ? cari sendiri la.....
Bernahkah perhimpunan Bersih ini benar benar BERSIH atau satu perhimpunan kotor yang dirancang melalui "color revolution", idea yang dicetuskan oleh George Soros di serata dunia. 

Tangan-tangan Soros sudah mula merancang demonstrasi di negara ini. Mereka sudah berjaya melakukannya di beberapa buah negara lain. Jalan raya bukanlah mahkamah untuk sesuatu perkara dimanifestasikan, perhimpunan tersebut boleh diambil kesempatan oleh pihak lain untuk mengkucar kacirkan negara ini.

Kita pikir-pikirkan lah... 
Demi Cintanya kita pada tanah air kita....

No comments:

Post a Comment